shoppe forum gallery chat classes blog newsletter contact calendar getting started facebook today\'s posts tutorials
Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819
Results 181 to 186 of 186

Thread: January Progressive Challenge

  1. #181

  2. #182
    Sarah, Dein Layout ist sehr berührend und hat Erinnerungswert.
    Sarah, your Layout is vrty touching and a real memo value !


    Love

    Helga


    Proudly creating for Ginger's Scraps N Pixels

    http://www.meineherzensdinge.npage.de
    http://pinterest.com/HBlackthorne/
    _________________________
    Life is not measured by the Breaths
    we take
    But by the Moments that take our
    Breath away.

  3. #183
    LilyAnn - you can use the same photo twice. You could blow it up and just use most of his face and maybe flip it or something.


  4. #184
    Quote Originally Posted by yabby View Post
    I just saw this and was excited because I could do it today and not miss out, but the links are disabled. Can I use a different kit and follow the steps?
    Yabby - we will be starting a new Progressive scrap in just a couple of days. Why don't you join in for February?


  5. I found the perfect photo to scan into my computer to put in this layout! But, :(, my printer/scanner hasn't been working for two days and I can't figure out what is wrong with it. I did all the standard checks and followed the self help from HP but no luck. The same thing happened a month or so ago and I changed the plug and it worked. No luck this time.
    Quote Originally Posted by Darlene Currie View Post
    LilyAnn - you can use the same photo twice. You could blow it up and just use most of his face and maybe flip it or something.

  6. #186
    Quote Originally Posted by LilyAnn View Post
    I found the perfect photo to scan into my computer to put in this layout! But, :(, my printer/scanner hasn't been working for two days and I can't figure out what is wrong with it. I did all the standard checks and followed the self help from HP but no luck. The same thing happened a month or so ago and I changed the plug and it worked. No luck this time.
    That happens to me too. Quite often it's an update I need to do, so I go to the Epson website (that's the brand I have) and download any updates. A restart usually does the trick after installing the update.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •