shoppe forum gallery chat classes blog newsletter contact calendar getting started facebook today\'s posts tutorials
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Problem Uploading Page

  1. Question Problem Uploading Page

    I tried twice to upload a page for the Font Challenge. Get to the second step. It says it uploaded and then takes me to the Gallery where my photo is missing. It skips the screen where I give links etc.

    Anyone have this problem at times? Is it a glitch that will be fixed, I hope, so I can upload later? First time I've run into it.

    Thanks for any help!
    Peggy

  2. #2
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Live in Saskatchewan, Canada
    Posts
    588

    That also happened to me...

    What 33Bells said, that is what happened to me with the upload glitch, described below...

    On my New Song-Easter Song for my sister, Carol for the lyrical ch; looked in the gallery-not picture... first upload didn't take--getting frustrated.. Re-entered the info for the upload, then the upload took, but my description wouldn't take & stay no matter how times it was entered.. so had to post it under the lyrical challenge leave some love page for the contestants.. This has happened to me on other occasions, too namely 3x's.... Mary Anne (marya149)
    Last edited by marya149; 03-06-2013 at 05:15 AM.

  3. I just tried to upload my ABC challenge and had the same problem again. There is definitely a glitch with the website. Hopefully will be fixed soon. Glad to know it isn't just me! But not glad that Mary Anne is having the problem too. :(
    Peggy

  4. #4
    Ladies, don't know why this is happenging. Have sent a request for it to be checked out.

    So sorry for the problems with the gallery. Hang in there and hopefully it will be straightened out soon.

  5. Thank you!

  6. I was able to upload a layout in Internet Explorer so maybe it is fixed, or maybe the problem is Firefox.
    Peggy

  7. #7
    I uploaded a page with no problem this morning... using Internet Explorer. Yes, have had heard that other browser sometimes won't work when uploading to the gallery. Glad you had IE to use.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Live in Saskatchewan, Canada
    Posts
    588

    IE is better for upload, etc..

    I finally used IE & it worked much better.. Thank 33Bells-Peggy
    for letting me know.. some browser can cause problems--usually don't use IE much any more-for upload & so forth may have to do so..
    Thanks again, Peggy!!

  9. #9
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Grafton, NSW, Australia
    Posts
    4,066
    I just uploaded a page using FF with out any problems.




  10. I hope firefox works again since I don't really like IE much. But if it works it works.
    You are most welcome. :)
    Peggy

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •