PDA

View Full Version : Have you ever spent time...



elenasworld
06-09-2008, 09:37 PM
Have you ever spent time trying to erase a stray black spot on your layout, going through each layer one by one,

only to realize about 30 minutes later that it was DUST on your monitor?
:hmmmm2:

scrappintwins
06-09-2008, 10:54 PM
Yes...yes I have lol....
Now when I see one I wipe my screen first lol....:twitcy:

twirlyjoy
06-09-2008, 11:44 PM
lol yup!!!!

Sexy__Eyes
06-10-2008, 12:24 AM
Yes...yes I have lol....
Now when I see one I wipe my screen first lol....:twitcy:

Lol same here.

HollyS
06-10-2008, 03:55 AM
OMG....ROFL! I actually haven't done that yet but can so totally see doing it!

Debra
06-10-2008, 04:07 AM
yep..used the clone tool... and was not a happy camper when it didn't work and I couldn't understand why...

Another words..hehe, you are not alone!!

Mom_of_5
06-10-2008, 08:37 PM
Oh, yes...DEFINITELY have done this!! I also wipe my screen first now!

Muma
06-12-2008, 11:08 AM
LOL .. I have done this once or twice ... ever since my DD could touch the monitor though I always check for mucky marks before going insane :twitcy:

babyofmine
06-13-2008, 06:34 AM
for sure, I've done this a few times. :D

hellosnitty
06-13-2008, 08:20 AM
Mine wasnt dust.......It was a 2year old's finger smudge! lmbo!!!!!!!!!!