PDA

View Full Version : Can't get images for posting



emeraldsong
06-27-2011, 06:21 PM
Hi,

Before our new computer and internet explore whatever number it is now, I could right click on an image and get a prompt that said "Copy Image Location". Then, I could copy it and paste the image in using the insert image icon in the posting menu.

Now, I do not even have access to the "copy image location". I would like to post images, but all I can do is copy and paste a link. Any ideas?

Darlene Currie
06-27-2011, 07:13 PM
Are you logged in? If you're not logged in, it won't show up. Also, if you've just gotten a new computer, you may have to redo your passwords. I hope this is the solution, otherwise, I'm not sure why that's happening.:rolleyes1:

britnkaysmemaw2
06-27-2011, 08:28 PM
On Firefox I get the Copy Image Location option, but when using Internet Explorer I don't.
With IE you need to right click, go to properties, and then copy the address URL. That is how I do it.
Anyone else have any suggestions?

elenasworld
06-27-2011, 08:38 PM
I have trouble off and on getting the "copy image location"
the ones that never work for me are when more than one image is there, like the previews that scroll through more than one.
i usually go through the routine and clear my cache, re-boot, and try again
sorry i am not much help

emeraldsong
06-28-2011, 02:01 AM
On Firefox I get the Copy Image Location option, but when using Internet Explorer I don't.
With IE you need to right click, go to properties, and then copy the address URL. That is how I do it.
Anyone else have any suggestions?

http://www.godigitalscrapbooking.com/photopost/data/708/thumbs/progressive_LO_finished_medium.jpg

YES! Thank you!

britnkaysmemaw2
06-28-2011, 08:07 AM
Great! Glad that worked for you!