PDA

View Full Version : Picasa ???



jonimarony
05-19-2007, 09:54 AM
I downloaded it and think it is awesome. But I have some ??? Can I put in in my EHD? Someone told me that you shouldn't try to run programs from a RHD. If I can put it on my EHD do I need to uninstall and reinstall it or is there a way to just move it? Does anyone know anything about this? Also I have burned many files to DVDs and now would like to put them in Picasa. I know about the import feature but when I do it it doesn't keep them in folders. So now if I put them into Picasa I would have to regroup them into new folders. Any ideas? Thanks for any help you can give me.

Debra
05-19-2007, 10:41 AM
I don't use Picasa but thought I'd bump your thread in hopes someone would be able to help :) :bump:

jonimarony
05-19-2007, 10:46 AM
Thanks Debra.

CrayonQueen
05-19-2007, 11:06 AM
Hi Joni, I have Picasa on my EHD, and I haven't had any problems with it so far. However I installed it straight into my EHD, so I can't help you there. Are your photographs in folders within the DVD's?

jonimarony
05-19-2007, 11:21 AM
The only thing on the DVDs are digital scraping files and kits. I have them in folders by designers. So to have to go back and make new folders would take a long time.

KattyZak
10-13-2007, 09:26 AM
I tell ya, I am always running up against computer snags.
My pc is acting very strange and its under a year old. So, I am having Picasa pull all files [pictures and digi stuff] and from there I will move the whole kit and kaboodle over to the EHD?

jonimarony
10-13-2007, 11:52 AM
Kathy,
Just remember that when you are looking at the files in Picasa it is not really the file itself it is just a thumnail. But at least you would have all the files and then right click on them and tell it to locate on disk. I would just install Picasa on your EHD and run it. It will still pull all your files from your hard drive. Hope you can figure out your pc woes.