PDA

View Full Version : Actions



agarzaldynrd
12-11-2010, 04:27 PM
I'm trying to run a ps action and I get a message that says something like "feathering in not currently an option". How do I activate feathering?

donakat
12-11-2010, 05:16 PM
Anna,
I've found some actions that make a call for certain things that can't be done, but if you just click on continue, the action will go on to the next task. What action are you using? Feathering is generally something used with the various selection tools, and you set it after choosing the tool, before selecting an area (along the options bar underneath the menus).

BobbieB
12-11-2010, 05:16 PM
Select>Modify>Feather is all i can find and i think it's when soemthing is selected

agarzaldynrd
12-11-2010, 05:52 PM
Thanks ladies. I'm working on some pictures and using some of the basic actions included in cs5. I'll try the select and see what happens. Dona, you are right, I clicked continue and it did.

BobbieB
12-11-2010, 10:54 PM
ahh yes psp does that with scripts if the right options aren't set